LOT Polish Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje, Flota

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
LOT Polish Airlines
» Flota
Destinatii LOT Polish Airlines


LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines este operatorul de transport de pavilion al Poloniei, cu sediul în Varşovia. LOT a fost înfiinţată în 1929, ceea ce o face în prezent una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume încă în funcţiune. Folosind o flota de 55 aeronave LOT operează o reţea complexă de peste 50 de destinatii din Europa, Orientul Mijlociu şi America de Nord, cu reînnoire recentă a serviciilor în Asia. Cele mai multe destinaţii sunt servite de la hub-ul său, Aeroportul Frederic Chopin din Varşovia.

Informatii bagaje

Regulile de transport ale bagajelor sunt bazate pe 2 sisteme:
* Sistemul pe bagaj pentru zborurile catre/de la US si Canada
* Sistemul de greutate controlate pentru alte rute oferite de LOT Polish Airlines

Inregistrarea bagajelor se face in limita a 30 de kg., si la clasa Economy 20 kg.
Copilul sub 2 ani beneficiaza de un discount de 90 % (fara dreptul la scaun) si este permis transportul de bagaje in limita a 10 kg.

In cazul sistemului pe bagaj, atat la Bussines cat si la Economy bagajele sunt inregistrate in limita a 2 piese. Fiecare bagaj nu trebuie sa depaseasca 158 cm (inaltime, latime si lungime, ca suma) Greutatea bagajului nu trebuie sa depaseasca 32 kg.

Flota

Flota PLL LOT este una dintre cele mai tinere din lume si se compune din 55 de aeronave. Traseele atlantice sunt deservite de 6 Boeing-uri 767 cu fuselaj mare, iar cerul european este strabatut zilnic de 9 aeronave Boeing 737, 10 aeronave Embraer 170, 13 aeronave cu reactie regionale Embraer 145 si 13 turbopropulsoare ATR, versiunea 72 si 42-500 toate zugravite in culorile liniei regionale EuroLOT.