Delta Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Delta Airlines
Destinatii Delta Airlines


Delta Airlines

Delta Airlines este una din cele mai mari companii aeriene din lume. Din bazele sale din Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Salt Lake City, Amsterdam si Tokyo-Narita, impreuna cu subsidiara sa Norhwest si DeltaConnections ofera linii catre 368 destinatii in 66 de tari.

Alianta Deltei, impreuna cu parteneri sai permit clientiilor sai sa adune SkyMiles sau WorldPerks (sisteme de fidelizare), oferindu-le peste 16.000 de zboruri zilnice, incluzand si alianta SkyTeam si parteneri sai Delta ofera zboruri catre 567 destinatii in 112 tari.

Informatii bagaje

Bagajul de mana
In cabina aveti dreptul sa transportati 1 bagaj de mana + 1 articol suplimentar. Greutate maxima admisa 18 kg. Suma dimensiunilor bagajului sa nu depaseasca 115 cm (lungime+latime+inaltime =115 cm). Este obligatoriu ca bagajul sa incapa in compartimentul special amenajat deasupra capului sau sub scaunul din fata pasagerului.

Articole suplimentare: posete, laptopuri, alimente pentru consum imediat, jacheta, umbrela, materiale de citit etc

Bagajul de cala
Pentru zborurile SUA – Europa sau Europa- SUA pasagerii au dreptul sa transporte gratuit la cala 1 piesa de bagaj; a doua piesa de bagaj admisa la cala se taxeaza la aeroport cu 50 usd sau echivalent. Fiecare dintre aceste genti nu trebuie sa cantareasca mai mult de 23 kg iar suma maxima a dimensiunilor (lungime+ latime + inaltime) sa nu fie mai mare de 157 cm.

Delta Air Lines a anuntat ca incepand cu 23 Mai 2009, pentru zborurile internationale in clasa economic cu plecare incepand din data de 1 iulie 2009, pasagerii vor plati o taxa de 50 dolari pentru a doua piesa de bagaj de cala.

Taxa se va aplica pentru orice pasager care isi cumpara bilet la clasa economic incepand cu data de 23 Mai 2009, cu inceperea calatoriei in data de 1 iulie 2009.

Se vor aplica si unele exceptii de la aceasta politica, mai exact pasagerii care calatoresc in clasele First si Business; membri Elite SkyMiles/WorldPerks (Executive/Gold/Platinum, inclusiv Flying Colonels); cadre active militare care calatoresc in misiune; clientii care au achizitionat bilete inainte 23 Mai 2009 si de asemenea cei care au un bilet confirmat la cel mai mare tarif din clasa economy.

Compania considera ca aplicarea acestui model pentru biletele din clasa economic pe zborurile internationale este o decizie oportuna bazata pe succesul pe care l-a avut in interiorul Statelor Unite.

Taxele percepute de companie in cazul in care nu respectati cerintele pentru bagajul transportat la cala:
* daca aveti mai mult de 1 piesa de bagaj
* daca depasiti cantitatea de 23 kg per bagaj
* daca dimensiunile bagajului depasesc limita maxima.