Emirates Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje, Transport animale, Flota

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Emirates Airlines
» Flota
Destinatii Emirates Airlines


Emirates Airlines

Emirates este compania aeriana care poate fi un exemplu pentru serviciile excelente, comfort exceptional si tehnologie superioara. Emirates opereaza una dintre cele mai tinere flote din lume, iar innoirea permanenta garanteaza pasagerilor o experienta de zbor superioara.

Emirates ofera pasagerilor sai un mediu de zbor confortabil si relaxant. Astfel aeronavele sunt de ultima generatie, noul Airbus A380 fiind deja operational pe rute precum New York sau Sydney.

Compania aeriana Emirates dispune de un avantaj aflandu-se geografic in mijlocul lumii si beneficiind de preturi scazute la combustibil si taxe. Compania Emirates, prima dintre companiile aeriene din Golf, prezinta o rata de crestere anuala de 35 la suta. Emirates are comenzi in valoare de 26 miliarde dolari pentru 107 avioane, iar in 2003 a achizitionat 23 superjumbo A380. Pana in 2012 compania se asteapta sa detina 133 de avioane.

Emirates opereaza in 101 de destinatii in intreaga lume.

Toate zborurile EK opereaza pe noul terminal construit in aeroportul Dubai: T3. In noul terminal Emirates (T3) in afara saloanelor Emirates pentru pasagerii de First si Business Class exista si Marhaba Lounge, situat langa poarta 230 accesibila, la un pret foarte atragator (USD 25 , tuturor pasagerilor, fara rezervare prealabila.

Calatoria cu Emirates incepe inca de la usa casei, prin serviciul de chauffeur-drive, transfer cu masina la si de la aeroport, oferit gratuit pasagerilor de First si Business Class. Asteptarea in aeroport se transforma intr-o experienta placuta prin accesul la saloanele dedicate, iar asistenta pentru formalitatile vamale si de check-in iti vor scurta timpul de asteptare.

La bordul aeronavelor Emirates, pasagerii vor gasi o alta definitie a spatiului, incepand de la scaunele mari dotate cu support ajustabil pentru picioare, suport pentru cap si suport lombar, precum si paturi si perne in cabinele Economy, continuind cu scaunele rabatabile pana la pozitia orizontala din cabinele Business si First si culminand cu cusetele private de pe aeronavele A340-500 dotate cu spatiu individual de storare a bagajelor, scaun transformabil in pat, lenjerie, masuta de machiat si minibar, toate create pentru a spori comfortul pasagerilor.

Indiferent de clasa pasagerii se pot bucura de numeroase feluri de mancare si bauturi, de ecranele individule pe care pot selecta din 600 de canale de divertisment, precum si de calitatea serviciului oferit de echipajele de bord. In martie 2008 Emirates a anuntat ca este prima companie aeriana care permite pasagerilor sa efectueze apeluri de pe telefonul mobil in timpul zborului.

Programul de fidelizare Skywards este cel mai bun din industrie; membrii Skywards vor simti mereu ca fac parte dintr-un club exclusivist. Centre dedicate de servicii, prioritate la check-in, atentie personala, accesul la saloane dedicate, fac parte din beneficiile acestui program.

Cu Emirates pasagerii descopera o alta dimensiune a zborului. Fly Emirates. Keep discovering

Cand veti deveni membru Skywards, veti avea acces la servicii si beneficii, pe care alte programe de fidelitate nu vi le ofera; Cu Skywards nu veti castiga doar mile!
* Daca aveti in cont minimum 10000 Mile puteti zbura gratis cu Emirates in peste 72 de destinatii din lume;
* Cu minimum 5000 mile, va puteti upgrada biletul de la economic la business, sau de la business la first class, pe orice zbor operat de Emirates si SriLankan.
* Cu milele acumulate, puteti obtine nopti de cazare gratuite la toate hotelurile partenere, sau puteti inchiria masini gratis de la companiile de rent a car partenere.

Daca este ziua copilului dvs., tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la compania noastra si noi vom pregati un tort special, drept cadou, pentru a sarabtori evenimentul.

Calatoriind cu Emirates este intotdeauna o experienta de prima clasa. Toate locurile noastre ofera ce este mai bun in confort si spatiu, cu foarte multe facilitati pentru a face zborul dvs. cat mai placut.

Informatii bagaje

Bagajul de cala
Greutatea maxima admisa inclusa in pretul biletului pentru toate destinatiile exceptie USA, Canada, Brazilia este dupa cum urmeaza:
* 30 kg pentru pasagerii din clasa Economy
* 40 kg pentru pasagerii din clasa Business
* 50 kg pentru pasagerii din clasa First Class
In cazul copiilor cu varsta mai mica de 2 ani, fara loc, este admis un bagaj de maxim 5 kg si dimensiunile 55x38x20cm, plus un carucior care se poate plia.

Pentru zborurile catre/dinspre SUA, politica bagajelor permite imbarcarea a:
* 23 kg pentru pasagerii din clasa Economy
* 32 kg pentru pasagerii din clasa Business
Suma dimensiunilor fiecarui bagaj in parte nu trebuie sa depaseasca 158 cm.

In cazul copiilor cu varsta mai mica de 2 ani, fara loc, este admis un bagaj de maxim 10 kg si cu suma dimensiunilor maxim 115 cm plus un carucior care se poate plia.

Bagajul de mana
In Economy Class este admis un singur bagaj de mana pe zborurile Emirates care nu trebuie sa depaseasca 7 kg (55X38X20cm).

Psagerii care calatoresc in Business Class pot avea maxim 2 bagaje (45x35x20cm, respectiv 55x38x20cm ) a caror greutate totala cumulata sa nu depaseasca 12kg.

Pe site-ul oficial al companiei www.Emirates.com la sectiunea bagaje, pasagerii pot afla exact numarul de kg permise pentru fiecare destinatie in parte, precum si cat costa fiecare kg in plus fata de limita admisa, tot in functie de destinatie si de clasa la care se calatoreste.

Transportul de lichide
Restrictiile privind lichidele in bagajul de mana se aplica in prezent pentru toti clientii de la internationali sau care tranziteaza Aeroportul International Dubai, precum si multe alte aeroporturi din intreaga lume.

Toate lichide, geluri si aerosoli, paste, lotiuni, creme, bauturi si alte articole de consistenta similara trebuie sa fie imbuteliate in recipiente cu o capacitate nu mai mare de 100 ml. Cele transportate in recipiente mai mari de 100 ml, nu vor fi acceptate, chiar daca recipientul este umplut doar partial.

Aceste recipiente trebuie sa fie plasate intr-o punga de plastic transparent resigilabila, cu o capacitate maxima ce nu depaseste un litru. Sacii sau pungile mari, care nu sunt sigilate, cum ar fi pungi de tip sandwich, nu sunt permise.

Recipientele trebuie sa se potriveasca in interiorul pungii de plastic, care urmeaza sa fie complet inchisa.
Va trebui sa se prezinte punga de plastic pentru examinarea vizuala la punctul de securitate. Este permis doar un singur ambalaj pentru fiecare client.

Scutirile vor fi facute pentru medicamente, lapte sau alimente pentru copii, precum si cerintele speciale de regim alimentar, dar va trebui sa demonstreze cu un mijloc adecvat pentru a verifica natura acestor lichide.

Echipamente sportive si Instrumente muzicale
Echipament sportiv si instrumentele muzicale sunt supuse acelorasi reguli in privinta dimensiunilor si a restrictiilor de greutate ca si alte forme de bagaj de mana. Cu toate acestea, este posibil sa fie achizitionat un loc special pentru transportul acestora in cabina.

In anumite Pentru a revizui aceste conditii sau daca avetiintrebari cu privire la transportul instrument muzical, vconditii se pot aplica limitari si restrictii pentru transportul instrumentelor muzicale.


Marfuri periculoase si articole interzise
Marfurilor periculoase sunt clasificate ca obiecte sau substante care pot reprezenta riscuri de sanatate si de siguranta pentru pasageri. Transportul acestor bunuri este reglementat de regulamentele aviatiei civile, si acestea nu sunt permise in bagajul de mana sau in bagajele de cala, cu unele exceptii.

Transport animale

Trebuie transportate in custi adecvate si confortabile; cusca trebuie sa nu depaseasca 56lungime x 36latime x 23inaltime.

Pentru transportul animalelor in cabina avionului se va plati o taxa suplimentara de 45 $. Dimensiunile custii vor fi de max. 43 cm lungime x 32 cm latime x 20 cm inaltime.

Flota

Secretul succesului companiei Emirates este cresterea exploziva continua alaturi de eforturile de a oferi cele mai bune servicii din domeniu.

In 2001 Emirates si-a demonstrat increderea in viitorul cresterii industriei, anuntand cea mai mare suma investita din istoria aviatiei: 15 miliarde USD, adaugand 58 de aeronave.

In 2005 compania a dat cea mai mare comanda de avioane vazuta vreodata – pentru avioane de tipul Boeing 777 – un total de 42 de aeronave.

Prin cele 134 de aeronave detinute in prezent Emirates opereaza aproape 100 de destinatii din 60 de tari de pe tot globul. Reteaua companiei se extinde constant. Aproape 700 de zboruri decoleaza in fiecare saptamana din Dubai avand ca destinatii toate cele 6 continente. De fapt, Emirates opereaza 40% din totalul zborurilor de pe Aeroportul International din Dubai.

Toate aparatele de zbor ale companiei Emirates sunt echipate in fiecare clasa cu un sistem personal de recreare. Pe aparatele de zbor B777 si A330, pasagerii pot viziona pana la 18 posturi TV si pot asculta pana la 22 posturi de radio. Pasagerii care calatoresc la Clasa I si la Clasa Business au posibilitatea sa aleaga unul dintre cele 50 de titluri din colectia de filme. Fiecare loc este dotat cu video player.

Echipajul fiecarei clase de la bordul aparatelor de zbor este foarte bine pregatit cu personal special pregatit in ingrijirea copiilor si puteti sa fiti siguri ca ei vor primi grija si atentia care le va vace cat ma placuta calatoria de la inceput pana la sfarsit.