Brussels Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje, Transport animale

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Brussels Airlines

Linia aeriană Brussels Airlines a apărut, de la parteneriatul strategic Virgin Express cu SN Brussels Airlines. În România colaborează cu Tarom pentru a putea servi şi mai multe destinaţii. În total serveşte 50 de destinaţii în Europa, 70 în întreagă lume, între care 14 sunt în continentul Africa.

De asemenea, are rute programate, prin baza de la aeroportul în Brussels, spre Emiratele Arabe Unite, China, Thailanda, India şi Toronto în Canada.

Din decembrie 2008 Brussels Airlines este membru oficial al alianţei Star Alliance şi poate colabora cu multe linii aeriene cum sunt American Airlines, Jet Airways, British Airways, AirBaltic, Swiss, LOT Polish Airlines, Malev Hungarian Airlines, Iberia, Finnair, Alitalia, Cyprus Airways, Air Malta, Tarom, Adria Airways.

Informatii bagaje

Pasagerii la Economy Class lui Brussels Airlines au dreptul la 1 bucată bagaj de mână sub 10 kg, cu dimensiuni 55*40*20cm.

Pasagerii la Business Class au dreptul la 2 bucăţi de 10 kg şi respectiv 8 kg, cu dimensiuni 55*40*20cm şi 45*35*20cm.

Toţi pasagerii care călătoresc la Economy Class cu Brussels Airlines pot transporta până şi 23 kg bagaje gratuit, iar 30 kg bagaje, pot transporta cei care călătoresc la Business Class.

Transport persoane cu nevoi speciale

Programul pentru Pasagerii Frecvenţi Privilege lui Brussels Airlines oferă posibilitatea de prioritate la check-in la aeroport, dar şi pe listele de aşteprare, transportul de bagaje în plus şi mai multe privilegii.

Transport animale

Singurele animale domestice care linia aeriană permite în cabina aeronavei sunt mici căţeluşi şi pisicuţe. Restul animalelor sunt transportate ca cargo.