Singapore Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje, Flota

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Singapore Airlines
» Flota

Singapore Airlines

Singapore Airlines este compania aeriana care a primit cele mai multe distinctii si premii din lume, si este prima care opereaza cu cel mai mare avion comercial din lume, noul Airbus A380. Din hub-ul sau de la Singapore, aeroportul recent renovat Changi Airport, Singapore Airlines opereaza o retea globala de rute, deservind 66 de orase mari din 35 de tari, cu o flota de 98 de avioane de pasageri.

Singapore Airlines se angajeaza sa furnizeze clientilor sai cea mai buna experienta de zbor, prin oferte de produse inovatoare si servicii, precum si prin operarea unei flote avansate de avioane.

Informatii bagaje

Pe bagaje trebuie lipita o eticheta care sa contina numele proprietarului si datele de contact ale acestuia.Actele de identitate si bijuteriile ar trebui transportate in bagajul de mana pentru mai multa siguranta. Se pot transporta medicamente si seringi numai daca pasagerul are asupra lui reteta eliberata si stampilata de medic.

In cazul in care intre destinatii exista o escala iar timpul nu permite transportul bagajelor de la un avion la altul, companiia asigura transportul si livrarea gratuita a bagajelor la domiciliul proprietarului.

Flota

In prezent compania dispune de o flota eficienta, moderna si aparate de zbor noi (B777-300; B777-200ER; B777 – 300 ER; A 340 – 500) si personal specializat.