Swiss Airlines, Bilete avion, Informatii bagaje, Flota

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Swiss Airlines
» Flota
Destinatii Swiss Airlines


Swiss Airlines

Swiss International Air Lines Ltd. este principala companie aeriana a Elvetiei operand zboruri în Europa, America de Nord, America de Sud, Africa si Asia. Baza principala este la Aeroportul International Zurich. Swiss este sub conducerea companiei germane Lufthansa.

Informatii bagaje

Bagaje de mana:
Adultii si copii de la varsta de doi ani pot sa ia cel putin un bagaj de mana in cabina fara a fi taxat. Acest bagaj de mana nu trebuie sa contina bunuri periculoase si trebuie sa aiba loc sub scaun.

Echipamente Sport:
Cand calatoriti cu Swiss, va puteti lua si echipamentul de sport. Compania Swiss transporta foarte multe articole incepand de la perechi de ski si echipament pentru sporturi de iarna pana la echipamente pentru golf si chiar biciclete. Conditiile de transport pentru cele mai frecvente echipamente de sport sunt listate mai jos. Va rugam sa specificati atunci cand achizitionati biletul ce fel de echipament luati cu dvs.

Transportul gratuit este oferit pentru urmatoarele articole:
O pereche de schiuri si o pereche de clapari, o placa de snowbord si o pereche de clapari pentru fiecare pasager. Daca doriti sa transportati mai multe perechi, ca rugam sa contactati compania pentru aflarea taxelor percepute. Echipamentul de golf (continand un sac de golf) si o pereche de pantofi sunt transportate gratuit de compania Swiss. Echipament pentru scuba diving si cel pentru bowling sunt de asemenea transportate gratuit.

Flota

SWISS Air Lines opereaza cu 78 de aeronave din care 25 pentru curse lungi si 53 pentru zborurile pe distante scurte. Flota cuprinde in prezent sapte tipuri de aeronave:
* Airbus A340-300
* Airbus A330-300
* Airbus A330-200
* Airbus A330-200
* Airbus A321-111
* Airbus A320-214
* Airbus A319-112
* Avro RJ100