Qatar Airways, Bilete avion, Flota

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Qatar Airways
» Flota
Destinatii Qatar Airways


Qatar Airways

Qatar Airways, compania nationala a statului Qatar, a inceput sa opereze primele curse directe Bucuresti - Doha la sfarsitul lui 2008 si pe alte destinatii ca Asia, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian si Africa prin hub-urile Atena si Istanbul.

Qatar Airways este una dintre cele patru companii aeriene ce au calificativul de "Cinci stele" si a fost votata de curand "Cea mai buna companie aeriana din lume", dar si din Orientul Mijlociu. Pe langa cele doua clase, Economy si Business, Qatar Airways pune la dispozitia clientilor sai si locuri la clasa "First", oferindu-le acestora scaune rabatabile la 180 de grade, cu sistem electronic de masaj al spatelui, distanta mai mare intre scaune, perna cu puf, papuci, pijamale etc.

Flota

Până în 2013, Qatar Airways are de gând să deservească 120 de destinaţii din întreaga lume, cu o flotă modernă de 120 de aparate. În prezent, flota companiei este compusă din 84 de aparate care zboară spre 90 de destinaţii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific şi America de Nord.