Niki, Bilete avion, Informatii bagaje

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Niki

Compania aeriana Niki a fost infiintata de fostul triplu campion mondial în Formula 1, Niki Lauda. Atunci cand aceasta a avut probleme financiare, Niki s-a intors in F1 pentru a o finanta cu banii castigati din curse. Avea sa castige un alt titlu mondial, in 1984, pentru McLaren, si s-a retras definitiv un an mai tarziu. De atunci, s-a dedicat total aviatiei, obtinand chiar brevetul international de zbor pentru avioanele comerciale.

Niki Lauda a preluat în 2003 operatorul charter Aero Lloyd Austria, pe care l‑a relansat câteva luni mai târ ziu sub numele, provizoriu, spunea el pe atunci, de FlyNiki. La începutul lui 2004, semna cu Air Berlin ceea ce avea să numească „prima alianță aeriană euro peană low‑cost“. Șapte ani mai târziu, Lau da e în continuare acționarul majoritar al FlyNiki, companie în care Air Berlin deține un pachet de 24%.

Compania aeriana va opera incepand din 1 februarie 2010, pe ruta Bucuresti-Viena si retur. Destinatiile acoperite cu excala la Viena sunt: Hamburg, Berlin, Hanovra, Munster, Koln, Frankfurt, Nuremberg, Karlsruhe, Munchen, Milano, Nisa, Barcelona, Roma, Zurich, Berlgrad, Sofia, Copenhaga, si altele.

Conceptul de servicii totale de care beneficiati gratuit:
* Sandwich-uri reci si calde sau meniuri complete pe toate zborurile, în functie de orarul de zbor
* Bauturi racoritoare, cafea si ceai gratuit
* O mare varietate de ziare si reviste
* Servicii pentru familii cu copil/copii (jucarii, seturi pentru copii mici etc.)
* Program de divertisment la bord

Niki va opera cursele de pe Henri Coandă, Otopeni cu o aeronavă Airbus A320, prețul unui bilet pentru o călătorie fiind anunțat la suma de 29 euro, plus taxe.

Informatii bagaje

Bagajul la cala:
Dreptul de bagaj gratuit - 20 kg in cala + 1 piesa maxim 6 kg bagaj de mana
* bagajul se inregistreaza pana la destinatia finala
* programul de calatori frecventi: Topbonus
* Check-in online si pentru zborurile din Bucuresti