Flybaboo, Bilete avion, Informatii bagaje, Transport animale

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Destinatii Flybaboo


Flybaboo

BABOO este companie de aviatie elvetiana, cu sediul in Geneva, infiintata la data de 3 noiembrie 2003. In Romania, compania este prezenta de la sfarsitul lunii octombrie 2008.

Din Geneva compania opereaza zboruri regulate la: Atena, Bordeaux, Bucuresti, Florenta Lugano, Napoli, Nisa, Roma, Toulouse, Valencia, Venetia si Vienna, precum si zboruri sezoniere la Biarritz, Ibiza si St. Tropez. Zboruri charter la: Agadir, Ajaccio, Cagliari, Catania, Figari, Monastir, Olbia, Sharm el Sheikh, etc.

Din Bucuresti sunt operate destinatiile: Bucuresti (OTP) - Geneva (zbor direct) si Bucuresti (OTP) - Nisa (via Geneva, conexiune imediata), de 4 ori pe saptamana (1,3,5,7).

Compania are in prezent o flota de 5 aeronave noi si moderne tip Embraer 190 si Bombardier Dash 400, avand capacitate de 100 si respectiv, 74 de locuri.

Cateringul la bord este gratuit (4 feluri si bauturi non-alcoholice si alcoholice), diferenta facand-o calitatea naturala a ingredientelor si modul de servire in sistem receptie.

Printr-o politica flexibila si un management inteligent, compania BABOO isi propune sa raspunda rapid solicitarilor formulate de persoanele fizice dar si de companii, la un tarif convenabil, care reflecta corect cel mai bun raport pret / calitate.

Exista trei modalitati de a calatori cu BABOO:

BABOO SAVER - Pentru portofelul tau
Aceasta optiune garanteaza cel mai bun pret pentru o data si o destinatie stabilite ; la aceasta optiune nu se pot opera modificari si nu se returneaza pretul biletului in caz de anulare sau neprezentare pentru imbarcare

Servicii incluse:
* Masa la bord
* Bagaj de mana acceptat pana la greutatea de 8 Kg
* Bagaj de cala in greutate de 20 kg (depasirea este taxata cu 6 Euro / kg).

BABOO TWIST - Pentru angajamentele tale
Aceasta optiune garanteaza calatoria la clasa economica, dar cu facilitati in ceea ce priveste flexibilitatea calatoriei:
* se permit modificari pana la cel mult o ora inaintea decolarii, diferenta dintre biletul initial si noul bilet fiind platite de catre client impreuna cu o taxa de 30 Euro pe ruta.
* biletele se pot anula pana in ziua plecarii, fiind rambursat costul mai putin taxa de 80 Euro pe ruta.

Servicii incluse:
* Masa la bord
* Bagaj de mana acceptat pana la greutatea de 8 Kg
* Bagaj de cala in greutate de 20 kg (depasirea este taxata cu 6 Euro/ kg).

BABOO SMART - Pentru confortul tau absolut
Aceasta optiune garanteaza cea mai mare flexibilitate a calatoriei si cel mai mare confort posibil, respectiv:
* biletele se modifica fara nici o taxa pentru ziua urmatoare zborului dus (nu mai mult de 24 ore de la aterizare)
* biletele se pot anula pana in ziua plecarii cu rambursarea totala a costului acestuia
* posesorul primeste loc in primele randuri (scaune cu mai mult spatiu intre randuri) iar locul se poate rezerva gratuit, online.

Servicii incluse:
* Masa la bord
* Bagaj de mana acceptat pana la greutatea de 8 Kg
* Bagaj de cala in greutate de 30 kg (depasirea este taxata cu 6 Euro/ kg).

Informatii bagaje

Compania aeriana Fly Baboo pune la dispozitia pasagerilor sai mai multe facilitati, printre care:
* Alocarea locului in avion: se poate face si la momentul rezervarii, cu o taxa de 6.50 EUR / pasager / segmentul de zbor
* Taxa bagaj excedentar: 6.50 eur/ kg de bagaj in plus
* Calatoria cu infanti (copii cu varsta intre 14 zile si 2 ani neimpliniti) - tariful este 10 % din tariful aplicabil, avand dreptul la 10 kg bagaj gratuit
* Servicii oferite gratuit: scaun cu rotile;
* Transportul echipamentului de ski / snowboard / golf / bicicleta: se accepta gratuit la imbarcare cate un echipament ski /snowboard/golf/bicicleta in plus fata de cele 20 sau 30 kg bagaj acceptat gratuit; acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator;
* Armele sportive sau de vanatoare - se accepta gratuit in limita a maxim 5 kg

Transport copii

Minor neinsotit: poate calatori la bordul Fly baboo pentru o taxa de 35 eur / segment de zbor, cost 35 eur / copil / segment zbor

Transport persoane cu nevoi speciale

* Femeile insarcinate sunt acceptate la imbarcare pana la a 32a saptamana de sarcina;

Transport animale

Transport animal in compartimentul cargo (la cala): se accepta o greutate maxima de 75 kg inclusiv cusca. Insotitorul trebuie sa aduca propria cusca, pasaportul si carnetul de vaccinari. Taxa: 80 eur/segment

Transport catel/pisica la bord: taxa 80 eur/ segmentul de zbor. Dimensiunile maxime ale custii: 46X24X28, greutate maxima 8 kg.

Insotitorul trebuie sa aduca propria cusca, pasaportul si carnetul de vaccinari. Pentru calculul taxei se cantareste la imbarcare cusca care urmeaza sa fie imbarcata + bagajul calatorului, se scade cantitatea de 20 kg bagaj acceptat gratuit si se va plati excedent de bagaj la diferenta (6.50 eur / kg in plus).