China Southern Airlines, Bilete avion

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
China Southern Airlines
Destinatii China Southern Airlines

China Southern Airlines

Linia aeriană şi-a început operaţiunile în 1989, dar primele zboruri pe distanţe lungi au avut loc 7 ani mai târziu, în 1996, pe ruta Guangzhou - Beijing - Amsterdam.

În 1997, China Southern a efectuat cursa transpacifică Guangzhou-Los Angeles, care în prezent este cel mai lung zbor al companiei. În noiembrie 2007 linia devine membru al alianţei SkyTeam. În prezent, China Southern este cea mai mare companie aeriană din Asia.

Sediul central se află în Guangzhou, iar un nod importat este şi la Beijing.

China Southern Airlines deţine cea mai densă reţea de conexiuni între companiile aeriene din China, cu bilete de avion pentru 120 de zboruri spre oraşe de pe 4 continente.

Cele mai multe curse ale China Southern sunt efectuate în China şi respectiv în Asia. Printre oraşele din afara continentului deservite de operator se număra Sydney, Melbourne, Paris, Amsterdam, Irkutsk, Moscova, Novosibirsk, Los Angeles.
Pasagerii companiei aeriene pot aduce la bord bagaje de mână cu o greutate maximă de 7 kg, iar bagajele la cală nu trebuie să depăşească 20 kg.

China Southern Airlines a lansat de curând un catalog cu o gamă largă de produse duty-free, din care nu lipsesc mărci de cosmetice ca Chanel, Clinique, Lancome, Kenzo, Biotherm, Estee Lauder, Calvin Klein; de bijuterii: Folli Folie, Swarovski, ceasuri SwissMilitary, băuturi sau alimente ori trabucuri. Produse din catalog pot fi achiziţionate în magazine de la bordul aeronavelor pe toate zborurile internaţionale operate de către China Southern Airlines, inclusiv la / de la Amsterdam, Bangkok, Ho Chi Minhy, Los Angeles, Paris, Singapore, Sydney şi Tokyo.

Operatorul aerian are birouri în 54 de oraşe, inclusiv în Amsterdam, Dubai, Lagos, Los Angeles, Paris, Singapore, Seul, Sydney, Tokyo, New York, Londra, Vancouver, etc. În anii 1995, 2001, 2003, 2004 şi 2007 , China Southern a primit cel mai prestigios premiu din industria aeronautică chineză, "Cupa de Aur Roc".

China Southern Airlines deţine cea mai numeroasă flotă din China, compusă din 262 de avioane, majoritatea Airbus şi Boeing, dar şi aeronave Embraer, McDonnell Douglas şi ATR.