Bilet de avion Bucuresti - Londra

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Bilete avion Bucuresti - Londra prin Koster Travel

Blue Air Operator: Blue Air
Tipul companiei: Cursa low cost

Pret dus de la:   115 EURO / persoana
Pret dus/intors de la:   175 EURO / persoana
Taxa de aeroport este inclusa in pret

Durata zbor:1-2 ore
Ore de plecare:


Alte detalii:
OFERTA REVELION IN LONDRA

DETALII ZBOR:
Plecare 29.12.2014
Bucuresti (OTP) 07:00 Londra (Luton) (LTN) 08:25
Intoarcere 02.01.2015
Londra (Luton) (LTN) 09:10 Bucuresti (OTP) 14:20

TARIFELE INCLUD DOAR BAGAJUL DE MANA DE 10 KG.


CONDITII BLUE AIR LA BAGAJE :

BAGAJUL DE MANA

8.4.1 Aveți dreptul la un singur bagaj de mana care nu poate depasi 10 Kg si dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm. Dimensiunile bagajului includ toate accesoriile acestuia (roti, manere, buzunare exterioare etc).
Pentru fiecare pasager va fi acceptata o singura piesa ca bagaj de mana. Infantul nu poate avea bagaj de mana, dar beneficiaza de avantajele prevazute la articolul 8.1.1.
Poseta/borseta si aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad, etc.) trebuie introduse in acest bagaj. Exceptie fac produsele cumparate din magazinele Duty Free din aeroport care vor fi prezentate la imbarcare si vor fi acceptate separat.

8.4.2 Instrumentele muzicale care nu pot fi considerate periculoase, pot fi transportate ca bagaj de mana, daca respecta prevederile articolului 8.4.1.
Pentru transportul in cabina aeronavei a unui instrument muzical care nu se incadreaza in dimensiunile si/sau greutatea prevazute la articolul 8.4.1 dar se încadreaza la articolul 8.1.1, pasagerul va trebui sa achite contravaloarea unui loc suplimentar daca locul este neocupat.

8.4.3 In cazul in care un pasager se prezinta la poarta de imbarcare cu un bagaj care nu se incadreaza in dimensiunile si greutatea specificate la articolul 8.4.1, pasagerul va trebui sa achite o taxa de procesare in regim de urgenta a bagajului in valoare de 65 € per bagaj/pasager/segment de zbor.
Bagajul procesat in regim de urgenta va fi preluat si transportat ca bagaj de cala.

8.4.4 Pentru indeplinirea conditiilor de calatorie inainte de imbarcare, fiecare pasager are obligatia de a cantari bagajul de mana si de a demonstra ca acesta intra in dispozitivele pentru verificare dimensionala. Personalul de check-in/imbarcare din aeroport are dreptul si obligatia de a verifica atat vizual, cat si prin masurare si cantarire bagajele pasagerilor pentru respectarea intocmai a regulilor stabilite pentru bagajul de mana.
In caz de dubiu, are prioritate incadrarea in limita de greutate, fata de respectarea dimensiunilor geometrice. Rezultatul cantaririi se rotunjeste, in avantajul pasagerului, la numarul mai mic de kilograme.

8.4.5 Ne rezervam dreptul de a refuza transportul oricarui bagaj de mana care nu indeplineste conditiile de la articolele 8.4.1 si pentru care pasagerul nu indeplineste conditiile mentionate la articolul 8.4.3.
Pasagerilor care nu se conformeaza regulilor stabilite pentru bagajul de mana li se va refuza imbarcarea daca nu accepta ca bagajul respectiv sa fie depus in cala aeronavei.
Compania Blue Air nu este raspunzatoare pentru daunele cauzate pasagerului de refuzul acestuia de a respecta aceste condiții de imbarcare.

BAGAJUL DE CALA

8.3.1 Cand Bagajul dumneavoastra de Cala va fi predat la check-in, el va intra in custodia noastra si vom emite o Eticheta de Identificare. Va recomandam ca pe Bagajul de Cala sa inscriptionati numele, adresa dumneavoastra si un numar de telefon la care puteti fi contactat.

8.3.2 Bagajul de Cala va fi transportat cu aceeasi aeronava ca si dumneavoastra.Daca acest lucru nu va fi posibil din motive independente de vointa noastra, avem obligatia sa il transportam pana la destinatia dumneavoastra care este inscrisa pe biletul electronic, intr-un interval de timp cit mai scurt posibil.

8.3.3 Aeroportul Catania si Aeroportul Napoli percep o taxa de agentie de 8 euro, respectiv 5 euro, pentru incasarea taxei de bagaj. Taxa de bagaj poate fi achitata in oricare dintre agentiile Blue Air.
8.3.4 Bagaj cu valoare declarata pentru transport pe zborurile BLUE AIR
1. Ca operator de transport aerian, Blue Air poate accepta transportul unui bagaj cu valoare declarata, valoare care poate fi mai mare decat limitele de 1.131 Drepturi Speciale de Tragere – SDR, daca pasagerul a indeplinit anumite conditii.
Pasagerul trebuie sa declare intentia de a inregistra propriul bagaj cu valoare declarata la urmatoarea adresa de mail: bbugcxh@blue-air.ro, incluzand declaratia completata si documentatia doveditoare (facturi, chitante, etc.), cu cel putin zece zile lucratoare inainte de data calatoriei pentru a primi acceptul prealabil.
2. Pasagerul declara intentia de a inregistra propriul bagaj cu valoare declarata cu conditia ca in limita de timp stabilita in paragraful 1, sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
2.1. Pasagerul se afla in posesia unui bilet valid pe un zbor Blue Air.
2.2. Pasagerul delcara valoarea bagajului pentru transport.
2.3. Limitarea raspunderii pentru valoarea declarata este de 4000 euro.
2.4. Pasagerul trebuie sa prezinte la adresa de email mentionata mai sus un inventar al articolelor ce vor fi transportate cu valoare declarata, solicitare semnata de acesta.
2.5. Pasagerul trebuie sa declare ca impachetarea bagajului este obligatia sa, iar Transportatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru aceasta impachetare.
2.6. Pasagerul trebuie sa declare acordul sau ca bagajul sa fie verificat imediat inaintea calatoriei pentru a se stabili daca continutul si valoarea articolelor din bagaj sunt aceleasi cu valoarea si continutul declarate in inventar si sunt in conformitate cu obligatiile mentionate in paragraful 2.5.
2.7. Pasagerul trebuie sa plateasca o taxa suplimentara in valoare de 50 euro pentru valoarea declarata.
3. La indeplinirea cerintelor prevazute in paragraful 2, angajatul Blue Air va emite un document pentru valoarea din paragraful 2.7.
4. Inainte de prezentarea bagajului pentru inregistrare, pasagerul trebuie sa contacteze angajatul Blue Air, cu cel putin trei ore inaintea zborului, pentru a completa o Declaratie pentru Valoare Declarata si pentru a se asigura ca actiunile mentionate la punctul 2.6 sa fie efectuate. Pasagerul nu trebuie sa impacheteze bagajul intr-un mod care impiedica verificarea acestuia sau intr-un ambalaj care ar putea fi deteriorat prin verificare.
5. In cazul in care verificarea efectuata in conformitate cu paragraful 2.6 a stabilit o neconcordanta intre bagaj si valoarea declarata si/sau inventarul prezentat, Transportatorul isi rezerva dreptul de a refuza transportul bagajului declarat in conformitate cu termenii si conditiile Declaratiei de Valoare Declarata transmisa si bagajul sa fie transportat conform conditiilor generale de transport (ca bagaj inregistrat fara valoare declarata). In astfel de cazuri, taxa platita de pasager in conformitate cu paragraful 2.7 nu va fi rambursata.
6. Pasagerul nu poate prezenta pentru transport un bagaj cu valoare declarata aflat in recipiente neadecvate, precum cutii de carton, pungi, saci, ghiozdane, valize din material usoare, etc, care nu pot asigura integritatea bagajelor. Pasagerul nu trebuie sa includa in bagajul cu valoare declarata urmatoarele: bani, bijuterii, metale pretioase, chei, camere video, calculatoare, medicamente, ochelari, ochelari de soare, lentile de contact, ceasuri, telefoane mobile, dispozitive electronice personale, documente importante, tigari, tutun sau produse din tutun sau alte valori, documente de afaceri, pasapoarte, artefacte, picturi sau alt tip de arta si alte documente de identitate.
7. In cazul in care verificarea bagajului efectuata in conformitate cu paragraful 2.6 a stabilit ca ambalarea speciala este necesara pentru a asigura integritatea bagajului, a articolelor din interiorul acestuia, sau a bagajului in sine, pasagerul trebuie sa se conformeze cu cerintele impuse de angajatul care a facut inspectia, in caz contrar Transportatorul are posibilitatea sa isi exercite drepturile in conformitate cu paragraful 5.
8. Pasagerul trebuie sa isi inregistreze bagajul prezentand documentul eliberat in conformitate cu paragraful 4, purtand o inscriptie care atesta faptul ca verificarea a fost efectuata.
9. In cazul unui bilet dus-intors, pasagerul trebuie sa completeze doua Declaratii de Valoare Declarata, una pentru fiecare segment de calatorie. In acest sens, fiecare declaratie va fi procesata separat in conformitate cu procedura mentionata mai sus, independent una de cealalta.
10. Blue Air va acepta bagajul pentru transport cu o Declaratie Speciala de Valoare Declarata numai in cazul in care este “operatorul aerian” pe segmentul respectiv de zbor.
11. La finalizarea zborului, pasagerul poate ridica bagajul prezentand o eticheta de bagaj si documentul mentionat in paragraful 4.

CHECK IN GRATUIT IN AGENTIE

Oferta valabila in perioada: 01.Aug.2014 - 05.Aug.2014
Pentru disponibilitati si preturi detaliate, va rugam contactati agentia.
Oferta actualizata in data de: 01.08.2014

Introdu datele in formularul de mai jos cu aproximatie:

(obligatoriu)
(optional)

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: koster_bc
Detalii agentie